DIY-penge træmaling

I dag får gør-det-selv-malerier stor popularitet. De er en vidunderlig gave til en fødselsdag, til en husopvarmingsfest, til et bryllup, og nogle gange sker det bare. Billeder lavet i hånden er meget individuelle og unikke. Hver af dem bærer et stykke varme, som det blev lavet med. I øjeblikket er der mange teknikker til udførelse af malerier. En af dem vil blive overvejet detaljeret i dag. Det antages, at maleriet "Money Tree" bringer økonomisk velvære til huset.

For at oprette et billede skal du bruge:
- tapet (jute, stof kan komme op);
-coins;
- 3-lags servietter 3-4 stykker eller toiletpapir;
-vand;
-akrylmaling (sort, guld, sølv);
- skumsvamp;
-blyant;
-saks;
- skumsvamp;
Glitter Glitter (findes i kosmetikbutikker);
-ramme til fotografier (eller til et billede);
- PVA-lim (hurtigtørrende eller termisk pistol er også egnet).

For at oprette et billede, du har brug for

Trin-for-trin jobbeskrivelse. Første fase. Det er nødvendigt at klippe basisemnet for det fremtidige billede. Efter demontering af fotorammen, skal du sætte bagsiden af ​​krydsfiner på tapetet (jute eller stof), cirkel den med en blyant og klippe den ud. Lim emnet på forsiden af ​​krydsfiner med lim. Når tapetet er tørret, skal du tegne en prøve af træet.
Anden fase. I en vandplade skal du tilføje lidt PVA-lim (ca. 1: 1). Trelags servietter skal skæres i stykker med forskellige bredder på 2-3 cm.

tilføj noget lim

Når strimlerne er skåret, skal du tage en ad gangen og dyppe forsigtigt i en tallerken med væske, men du skal ikke våde den meget, for serviet kan krybe ud. I en vinkel på 45 grader, forsigtigt med dine håndflader, begynde at vri dem i form af rør. Drej om muligt bedre sammen. Der er behov for forskellige bredder af strimler i fremtiden for at danne træets krone (tykkere for kronen, tyndere for kviste). Når det er pakket et tilstrækkeligt antal flagella, skal du lade dem tørre helt.
Den tredje fase. På det blanke, på det sted, hvor kronen på det fremtidige træ males, påføres PVA-lim i et lille lag. Læg skiftevis papiret flagella skiftevis på en fugtig overflade, hvilket giver træet en bøjning og danner grene, rødder og en krone.
giver en bøjning til et træ

Den fjerde fase. Før limning af mønter skal de affedtes. Det er bedst at affedte med alkohol eller vaskemidler (til glas eller til opvask). Træets krone er klar og tørret.

Træets krone er klar og tørret

Lim mønter med hurtigtørrende lim (hvis ikke muligt med limpistol).

stick mønter

Den femte fase. Træet er samlet. Det er tilbage at male det.

at male

Drys alt sort med akryl spraymaling. Giv tid til maling til at tørre; åbn det om nødvendigt med et yderligere lag guldsprøjtemaling. Tør skumsvamp, dyppet i sølv akrylmaling, du skal gå gennem hele billedet.

sølvfarve

Tryk ikke forsigtigt på lærredet, som om du gnider i farven. Lad tid tørre igen.
Den sjette fase. Tør med en skumsvamp, dypp den i en allerede gylden akrylmaling, bland kun på mønterne.

blandes kun på mønter

Mens malingen ikke er tør, skal du anvende glitter - glitter (valgfrit). Lad hele produktet tørre helt.

når alle lag er tørre

Når alle lagene er tørret, skal du indsætte træemnet i rammen og nyde skønheden. Forfatterens idé, ligesom selve værket, kan ikke sammenlignes med noget.

indsæt i rammen
Billede fra mønter Penge træ

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Platinum og dens egenskaber

Sådan rengøres sølv. Effektive rengøringsmetoder til hjemmet